Næstved By

Baby Shark-show med Meet & Greet

Sæt et STORT kryds i kalenderen lørdag 2. oktober kl. 11. Du er nemlig inviteret til Baby Shark-kæmpeshow  og Meet & Greet i Næstved Storcenter. 

De to verdenskendte YouTube-stjerner laver et super fedt børneshow for hele familien. ”På tur med  Pinkfong & Baby Shark” er et farvestrålende show, hvor store og små inviteres på en musikalsk rejse med  de to Youtube-stjerner. Sang, dans, konfetti, LED-skærme samt Danmarks største sæbeboblemaskine er  bare en del af deres kæmpeshow! 

Meet & Greet 

Showet er gratis, kræver ikke tilmelding og varer cirka 25 min. Herefter vil der være en kort pause, og så  står Baby Shark og Pink Fong klar til meet & greet, hvor børnene kan hilse på og få taget en selfie med de to idoler. 

Om Baby Shark 

Baby Shark er et af de mest populære brands for børn, og sangen ”Baby Shark” har slået alle rekorder og  var i 2020 den mest sete YouTube-video nogensinde med over 7.000.000.000 visninger! 

Der kan blive taget stemningsbilleder- og video under arrangementet til brug på Næstved Storcenters  medier. Al billede- og videomateriale indsamles, behandles og opbevares efter gældende regler i GDPR  (Databeskyttelsesforordningen).

Kommentarer