Næstved By

Alberte Winding og The Tarantino Twist Show gæster Vershuset

Foto: Anna Marin og WDLA

Årets andensidste weekend med musik i Spillestedet Vershuset byder på koncert med populære Alberte Winding, der kommer på besøg med sit band, samt et brag af et show, når The Tarantino Twist Show inviterer ind i deres vanvittige univers.

Alberte Winding Band

Det er nok de færreste herhjemme, der ikke på den ene eller anden måde har stiftet bekendtskab med Alberte Winding. For udover musikken, så har hun også gjort sig solidt bemærket som både skuespiller og forfatter. Men musikken, som hun for alvor startede ud med tilbage i 1985 med sit selvbetitlede debutalbum, er der hendes hovedfokus befinder sig.

Vershusets sal vil blive fyldt med varme, nærvær og fantastiske sange, når Alberte Winding går på scenen med sit band og byder på både nye og gamle sange fra hendes dejlige repertoire.

The Tarantino Twist Show

Træd indenfor i en støvet flække med skarptskårne karakterer, heftig musik og et hav af pikante detaljer i selskab med The Tarantino Twist Show, der leverer en teaterkoncert garneret med en masse overraskelser.

The Tarantino Twist show er en autentisk og nyskabende hyldest til Quentin Tarantinos mange ikoniske film og episke soundtracks. Det er mad dogs og good-looking gals, tequila der brænder i halsen, musik som river i øregangene, sved på panden og uforglemmelige minder, der ætser sig ind på nethinden som kærlighed ved første riff.

Alberte Winding Band: Fredag den 18. november. Døre kl. 20. Musikstart kl. 21.

The Tarantino Twist Show: Lørdag den 19. november. Døre kl. 20. Musikstart kl. 21.

Mere information og forsalg: www.vershuset.dk

Spillestedet Vershuset, Grønnegade 10, Næstved

Kommentarer