Næstved By

A Night With Pharfar på Spillestedet Vershuset i Næstved

Foto: Spillestedet Vershuset

Pharfar er dansk reggae og dancehalls ubestridte Godfather og en sand foregangsmand på scenen. Nu er han så klar til en tur forbi Næstved, hvor han indtager scenen på Vershuset. Her vil han medbringe et par unge artister fra sit pladeselskab Møntn Records, så der er fuld garanti for en musikfest.

Pharfar dyrkede sin kærlighed til reggae- og dancehall-musikken længe inden den blev hvermandseje her i Danmark, men da den brød igennem, stod han i centrum som medlem af succestrioen Bikstok Røgsystem. Senere satte han også sit eftertrykkelige aftryk som producer og sparringspartner for nogle af scenens mest fremtrædende danske navne som Natasja, Wafande, Kaka og Shaka Loveless.

Over årene har han haft fingrene i utallige multiplatinsælgende album og hitsingler, vundet prestigefyldte musikpriser og høstet hæder i massevis, boltret sig som medlem af dub-projektet Djosos Krost, humoristiske projekter som Nik & Ras, dansktopgruppen Humørekspressen og som den ene halvdel af producerduoen Donkey Sound sammen med Fresh-I. Pharfar har sågar sammen med Wafande og Anders Keilgaard modtaget en Robert-statuette for ‘Årets Originale Sang’ via sine bidrag til Iqbal filmene.

Bag det kunstneriske alias Pharfar gemmer sig den musikalske multikunstner Søren Schou. Sammenlagt har hans musik i diverse konstellationer rundet i omegnen af imponerende 150 millioner streams.

FAKTA

A Night With Pharfar: Fredag den 30. september. Døre kl. 20. Musikstart kl. 21.

Mere information og billetsalg: www.vershuset.dk

Spillestedet Vershuset, Grønnegade 10, Næstved

Kommentarer