Herlufmagle

9.000 kvm. bygning solgt i Herlufmagle til Peder Broager

9.000 kvm. bygning solgt i Herlufmagle til Peder Broager, der bl.a. vil hjælpe talenter frem i unge begavede autister.

I Herlufmagle tæt på Næstved har Andresen Erhverv solgt denne spændende ejendom på Ca. 9.000 kvm. og 30.000 kvm. grund.

Andresen Erhverv forsøgte med flere forskellige købere og investorer, men da de mødte Peder Broager, vidste de, at han var den rigtige køber.

Bygningerne er solgt for Jehovas Vidner til Peder Broager, der vil anvende denne gedigne ejendom til at uddanne og hjælpe talenter frem i unge begavede autister.

Peder Broager blev kontaktet af ejendomsmægler Jeanette Andresen, der havde sat Bygningerne til salg.

Rammerne var perfekte

Rammerne var perfekte, så de brugte hver en klink og skabte drømmen om en skole: Pederskolen – et specialtilbud for autister – i den kæmpemæssige gule murstensbygning lige nord for Herlufmagle, Næstved Kommune.

Navnet er en anerkendelse af en af de største pionerer inden for autisme, Sofie Madsen, der grundlagde Danmarks første skoletilbud for autister, Sofieskolen, i Bagsværd i 1964.

Disse velvedligeholdte bygninger med den flotte japanske have bærer præg af ordentlighed – og med plads til 900 personer i konferencesalen – samt, at de kan bespise 500 personer på en gang sætter spændende tanker i gang, ligesom der findes flere pæne, lyse mødelokaler.

Visionen

Bygningskompleks på 30.000 kvadratmeter med et indendørsareal på 9.000 kvadratmeter, som bl.a. tæller tre boliger, to gæsteboliger, to stævnehaller, industrikøkken, to store spisesale, kontorer, møderum og 100 toiletter.

– Vi vil etablere Danmarks første kongrescenter og konferencecenter drevet af autister. Efter sommerferien får vi flere elever, og planen er, at de mindst bogligt stærke elever skal være med til at drive kongrescenteret, mens de mere bogligt stærke får en teknisk uddannelse.

i Jehovas Vidners Project Team har de benyttet Andresen Erhverv til at hjælpe sig med salget af en konferenceejendom i Herlufmagle. De havde haft ejendommen til salg nogle år uden held.

Andresen Erhvervs professionelle tilgang til markedet med målrettede kampagner gav mange fremvisninger og resulterede i et salg.

Kristian Pedersen fra Jehovas Vidners Project Team, har været meget tilfreds med samarbejdet, som har fungeret upåklageligt.

Kommentarer