Næstved By

3 unge Næstved-virksomheder nomineret til Iværksætterprisen 2023

Se billedserie

Torsdag den 19. januar afholder Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhverv året nytårskur, hvor hele Næstved Kommunes erhvervsliv er inviteret. Her kåres blandt andet årets Iværksætter-virksomhed og de nominerede i år er Bendtsen Byg, Gnist El-service og Remisen Næstved.

”I en tid hvor mange virksomheder er udfordrede er Nytårskuren en vigtig event”, siger direktør for Næstved Erhverv Rasmus Holst-Sørensen. ”Det er en rigtig god lejlighed til at mødes på tværs af brancher og kigge både tilbage og frem sammen. Det er først og fremmest en netværksevent, men til nytårskuren har vi også muligheden for at fortælle de gode inspirerende historier om de virksomheder, som tænker nyt og som skaber vækst. Det er dét, som Iværksætterprisen handler om. Man skal ikke underkende værdien af anerkendelse!”

De nominerede virksomheder kommer fra 3 vidt forskellige brancher. Bendtsen Byg er et murerfirma, der tilbyder totalentreprise, reparationsopgaver, facadearbejde samt flise & klinkearbejde. Gnist el-service arbejder med el-installationer, el-renovering, energioptimering og landbrugsinstallationer. Og endelig er Remisen et iværksætterhus for unge iværksættere, hvor man både tilbyder en fysisk arbejdsplads og mentorforløb for unge med startup-drømme.

Nytårskurens løber ad stablen i Grønnegades Kaserne Kulturcenter torsdag 19. januar 2023 kl.15.00 – og det er gratis for alle virksomheder i Næstved Kommune at melde sig til.

Ud over uddeling af Iværksætterprisen 2023, vil både borgmester Carsten Rasmussen og forkvinde for Næstved Erhvervsforening Helle Bjerregaard Andresen holde nytårstaler. Derudover har man inviteret økonomisk redaktør på Berlingske og tidligere cheføkonom Ulrik Bie til at holde et oplæg om, hvordan den globale økonomi, de politiske magtforhold, de teknologiske landvindinger og de sikkerhedsmæssige udfordringer har skabt en ny virkelighed, som man som virksomhed i Næstved også må forholde sig til.
(Foto: Direktør i Næstved Erhverv, Rasmus Holst-Sørensen)

Dette er en nyhed indsendt af Jørgen Michael Rasmussen fra Næstved Erhverv. Du kan også indsende nyheder under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer