Kultur

3. – 5. maj er der igen Livsstilsmesse på Gisselfeld Kloster

Hvis man ikke i tidligere år har været forbi Livsstilsmessen på Gisselfeld Kloster, så er der mulighed igen i år, når klostret den 3.-5. maj danner rammerne om en af forårets skønneste livsstilsmesser.

For nogen er det en tradition at besøge messen. Besøge de mange udstillere, prøve tøj, gå ombord i lækre delikatesser, lade sig forkæle med lidt velvære, høre om nyheder til havemaskiner, blive inspireret til gør det selv eller blive klogere på hvem der kan hjælpe med en renovering. Eller trænger terrassen til nye havemøbler til sommerens lange nætter, så har man også muligheden for at prøve de lækreste danske havemøbler. I år er der igen flere forskellige lækre foodtrucks at finde til Livsstilsmessen. I år er de at finde i den indre slotsgård, så man kan helt bogstaveligt sige at man sætter til bords med Danmarks historien.

På Livstillsmessen kan man gå en tur ned gennem parken, og den fantastiske allé, træerne er lige ved at springe ud. Her vil du blive mødt at lækre delikatesser, flotte biler, smykker, møbeldesign, kunst, dekoration til hus & have, mm. og de 100 udstillere står klar, til at byde alle velkommen på Livsstilsmessen. Hos udstillerne kan du få en snak om tidens trends og tendenser, prøve de nyeste smykker, tøj, sko og tasker, drømme dig væk på rejser og meget mere. Messen har også udstillere som byder på spændende smagsprøver af b.la. spegepølser, oste, marmelader, gin, og mjød samt masser af lækre ting, der kan købes med hjem.

Messen er bestemt et besøg værd og der er noget for hele familien. Dato og tid: d. 3.-5. Maj 2024

Åbningstider fredag kl. 14.00-19.00 og lørdag + søndag kl. 10.00-16.00

Adresse: Gisselfeldvej 5, 4690 Haslev

Pris: Voksne kr.: 100 kr., børn (4-12 år) 30 kr., børn (0-3) gratis.

Kommentarer