Næstved By

Det kippes med flaget hos Louis Nielsen

Medejer og butikschef Mette Bredsgaard (tv) kan fejre 20-års jubilæum i Louis Nielsen Næstved i år, og det samme kan optical dispenser Dorthe Dideriksen (th). Brandon Tran (mf) været ’kun’ været i butikken i to år, og han er nu medejer og chefoptiker. De tre kolleger fejres den 6. oktober med kaffe og kage i butikken og et godt tilbud til kunderne den 6.-8. oktober.

Brandon er ny medejer samt Mette og Dorthe har 20-års jubilæum.

Hos Louis Nielsen i Næstved trådte Brandon Tran til som ny medejer og chefoptiker i foråret 2022.
Han trådte dermed ind i ejerteamet med chefoptiker Lean Vu Nguyen og butikschef Mette Bredsgaard.
I år kan butikken desuden fejre, at Mette Bredsgaard og optical dispenser Dorthe Dideriksen har været i butikken i 20 år

Der er meget at fejre for personalet i Louis Nielsen i Næstved i øjeblikket. Butikken har nemlig opgraderet ejerteamet med et nyt medlem: chefoptiker Brandon Tran. Og så har medejer og butikschef Mette Bredsgaard og optical dispenser Dorthe Dideriksen i år 20-års jubilæum i butikken.

Det hele fejres torsdag den 6. oktober med en kaffevogn kl. 11-16 og kage i butikken. Desuden fejres Brandon, Mette og Dorthe med et godt tilbud til kunderne: fra den 6. til og med 8. oktober får du 50% rabat på glas og gratis synstest ved køb af briller fra 795 kr.

Fra optiker til medejer
Selvom Brandon Tran er ny medejer, er han ikke ny i Louis Nielsen Næstved. Han har nemlig været fast optiker to år. Men nu er han en del af ejerteamet, som allerede rummer chefoptiker Lean Vu Nguyen og butikschef Mette Bredsgaard.

– Jeg er utrolig glad og taknemmelig for, at Mette og Lean har inddraget mig som en del af ledelsen. Louis Nielsen er en veldrevet butik med et godt omdømme i Næstved, og jeg glæder mig rigtig meget til at drive og udvikle både butikken og vores personale, siger Brandon Tran.

Han er med sine 28 år lige nu den yngste medejer i blandt Louis Nielsens 80 butikker over hele landet. For ham betyder det sundhedsfaglige arbejde i butikken meget:

– Vi vil være markedsledende, både når det gælder briller og øjensundhed. Vi skal hjælpe kunderne med at se skarpt, men også opdage, hvis der er tegn på øjensygdomme. Vi har det bedste og det nyeste udstyr til at opspore øjensygdomme, og opdager vi noget mistænkeligt, henviser vi sagen videre til vores eget øjenlægenetværk, som tager fat i en lokal øjenlæge hvis nødvendigt. Det skaber tryghed for kunderne, at vi tager deres syn alvorligt, siger han.

Med fra første åbningsdag
Brandons kolleger i ejerteamet er Mette Bredsgaard, som har været i butikken i 20 år og Lean Vu Nguyen, som blev chefoptiker og medejer for seks år siden. Mettes jubilæum er også en del af den fejring, som butikken laver den 6. oktober.

Hun har været med fra første åbningsdag i Næstved i 2002 og blev butikschef i 2004. Siden 2012 har hun været medejer af butikken og hjulpet tusindvis af lokale kunder til et bedre syn.

– Jeg er på fornavn med rigtig mange kunder, og jeg kender deres familier. Jeg ved, hvad de laver og hvad de går op i. Derfor oplever jeg, at de er helt trygge ved, at vi passer godt på deres syn, fortæller hun.

Louis Nielsen Næstved er kendt for sin gode kundeservice, og det er noget, Mette Bredsgaard altid har lagt kræfter i at udvikle og pleje:

– Hver kunde skal gå tilfreds ud ad døren og komme tilbage. Det er min filosofi, og det er lykkes ret godt. Samtidig har vi en god arbejdsplads, hvor der er plads til smil og grin, mens vi arbejder og bliver fagligt dygtigere. Det er en vigtig kombination for mig, fortæller Mette Bredsgaard.

Dorthe faldt for optikerbranchen
Også Dorthe Dideriksen har været med i butikken siden 2002. Hun startede som optikerassistent og har siden taget Louis Nielsens interne uddannelse som optical dispenser. Dorthe startede i tøjbranchen, men efter at have skiftet til Louis Nielsen er hun sikker på, at hun har fundet sit kald:

– Der er en glad og positiv energi i butikken, og det betyder meget at kunne hjælpe kunderne med deres brilleproblemer ved at stille spørgsmål og få en god dialog om tingene, siger Dorthe Dideriksen og fortsætter:

– Vi har heldigvis landets sødeste kunder – og de bedste kolleger – så jeg går glad på arbejde hver dag. Også efter 20 år, tilføjer hun med et smil.

Værd at vide:

Butikken ejes nu af chefoptiker Lean Vu Nguyen, chefoptiker Brandon Tran og butikschef Mette Bredsgaard.

Du får 50% rabat på glas og tillæg og gratis synstest ved køb af briller fra 795 kr. i butikken den 6.-8. oktober.

Bestil tid til synstest på forhånd via louisnielsen.dk eller ved at ringe på 96 32 52 14.

Kommentarer